Scrisoarea detinutului Barbara Gheorghe aflat in detentie in penitenciarul-spital Dej

CATRE DOMNUL DEPUTAT
NATI MEIR

DOMNULE DEPUTAT NATI MEIR,

Subsemnatul BARBARA GHEORGHE nascut la data de 14/01/1968 fiul lui Gheoghe si Ileana, in prezent aflat in detentie in penitenciarul spital DEJ, formulez urmatoarele cu speranta ca ma veti ajuta:

MOTIVE:

In fapt va rog sa luati in considerare Domnule Deputat NATI MEIR: Eu am suferit o interventie chirurgicala la data de 07-02-2007 la ochiul drept la spitalul militar CLUJ NAPOCA, dignosticul era cataracta principala care presupunea transplant de cristalin.
Aceasta operatie se face frecvent in Romania de foarte multi medici cu rezultate foarte bune daca nu sunt complicatii (erori) situatie in care ma aflam si eu in momentul operatiei, sansele sa-ti recapeti vederea in totalitate sunt de 100%.
Dar DL. Doctor oftalmolog DORIN CACIULA (cod medic 00694) in momentul operatiei, cu stiinta fara stiinta, mi-a stricat ochiul implicit vederea.
Am fost reoperat cu ajutorul laserului la data de 10-10-2007 sperand ca-mi voi recapata vederea dar datorita greselii profesionale facuta de acest medic oftalmolog DORIN CACIULA ochiul mi s-a stricat, si vederea nu mi-am recapatat-o.
Va rog sa luati in considarare Domnule Deputat Nati Meir faptul ca dupa prima operatie am sesizat Colegiul Medicilor despre greselile acestui medic oftalmolog DORIN CACIULA si acestia au mentionat sa astept urmatoarea interventie, am facut si cea de-a doua interventie ( laser) dar fiind o greseala profesionala facuta de acest medic oftalmolog DORIN CACIULA cu implicatii majore (ireversibile) negative asupra unui organ vital din corpul omenesc (ochiul) vederea nu mi-am recapatat-o.
Mentionez faptul ca am facut plangere impotriva acestui medic la Parchetul Militar Central Bucuresti si la Parchetul General al Romaniei, deci va rog sa luati in considerare rugamintea mea si impasul in care ma aflu, Domnule Deputat in masura in posibilitatilor dumneavoastra sa urmariti bunul mers al acestor plingeri si solutionarea in litera si spiritul legii.
Va multumesc cu deosebit respect.

Data 26-10-2007 Semnatura

(Originalul se afla la Biroul Parlamentar NATI MEIR)

תגים: , , ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: