Detinutii sar in ajutorul sinistratilor din judetul Botosani.

Avind in vedere conditiile meteorologice din ultima saptamina, care au condus la calamitarea unor localitati din judet, persoanele private de libertate din Penitenciarul Botosani si-au manifestat disponibilitatea de a da o mina de ajutor la salvarea locuitorilor la limitatea distrugerilor bunurilor acestora.

In acest sens, conducerea unitatii a dispus constituirea unui detasament de 20 de persoane private de libertate care executa pedeapsa in regim semideschis.
Intentiile acestora au fost aduse la cunostinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta al judetului Botosani pentru a putea fi puse in practica in functie de necesitatile identificate in zona de competenta.

====

Deţinuţii botoşăneni nu au rămas impasibili la ce se întâmplă în judeţ din cauza vremii capricioase, manifestându-şi dorinţa de a pune şi ei un umăr la ajutorarea celor aflaţi în necaz. În acest sens, conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă a dispus constituirea unui detaşament alcătuit din 20 de deţinuţi, care execută pedeapsa în regim semideschis. "Am informat în acelaşi timp Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Botoşani despre existenţa acestei disponibilităţi, pentru a putea fi utilizat în funcţie de necesităţi, în localităţile cu probleme. Persoanele private de libertate, aflate în custodia noastră, şi-au manifestat dorinţa de a da o mână de ajutor pentru salvarea locuitorilor şi a contribui la limitarea distrugerilor bunurilor acestora", a declarat purtătorul de cuvânt al PMS Botoşani, Iulian Grădinaru. Acesta a ţinut să precizeze că potrivit legii, persoanele private de libertate pot desfăşura astfel de activităţi, munca fiind în această situaţie neremunerată

(Jurnalul de Botosani)

==============

Legaturi:
http://beta.jurnalulbtd.ro/articol-Detinutii-vor-sa-puna-umarul-in-lupta-cu-inundatiile-15-1539.html

http://www.gandul.info/actualitatea/detinutii-si-jandarmii-cot-la-cot-in-lupta-cu-puhoaiele.html?3927;2829783

http://www.telembt.ro/botosanii_la_minut-a1599.html

http://www.natimeir.ro/

מודעות פרסומת

תגים: ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: